Auteursarchief: HansH

Buitenbanen zijn gesloten!

zonOns tennisseizoen is officieel afgelopen, de buitenbanen zijn dan ook gesloten.

Speciaal voor TCH leden is er een winterabonnement voor € 125.00 (een korting van € 25,00). Je kunt ook een losse baan huren.

Voor meer informatie over baanhuur en/of het afsluiten van een winterabonnement kun je terecht bij de receptie van RCH.

DuoDutch toernooi 2018

4936.31 Poster tennistournooi tennisclub Houten A5-1DUODUTCH tennistoernooi op zaterdag 17 november 2018.

Je speelt 3 wedstrijden van 50 minuten op niveau 5-6 of 7-8 in Dames-, Heren- en Gemengd dubbels, iedereen speelt door en tegen elkaar.
De hele avond zorgen wij voor “Hollandse” muziek en lekkere hapjes.

Doe jij mee?  De kosten zijn € 15.00 per  persoon.
Inschrijven kan t/m 15 november via Link naar Toernooi.nl

Oranje kleding wordt gewaardeerd!

Wisselbeker OHK 2018

finale
In het zonovergoten weer van afgelopen weekend werden de finales van de Open Houtense Kampioenschappen 2018 gespeeld. Door het grote aantal finalisten van TC Atalanta hebben zij (wederom) de wisselbeker als Houtense Kampioen in ontvangst mogen nemen.

wiss
Namens TC Atalanta nam Hanneke van Pelt de wisselbeker in ontvangst.
Hans Klaassen reikte namens de organisatie van het toernooi deze beker uit en voegde daaraan toe dat TC Houten er alles aan zal doen om deze beker volgend jaar te verdienen.

TCHouten en de AVG

avgWe zijn vast niet de eerste (en ook niet de laatste) met een bericht over het belang van jouw privacy. En dat is goed, want ook wij nemen jouw privacy zeer serieus.
De belangrijkste feiten:
* TC Houten is transparant over de gegevens die we van jou gebruiken;
* TC Houten deelt jouw gegevens nooit met derden voor commerciële doeleinden;
* Je hebt het recht om in te zien hoe we jouw gegevens gebruiken;
* Je hebt het recht om je gegevens na afloop van het lidmaatschap volledig te laten wissen;
* TC Houten respecteert je privacy en gaat uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens.

De volledige Privacyverklaring kan je op de website vinden op de pagina Club.

Bedankt voor je vertrouwen.
Bestuur Tennis Club Houten

Buitenbanen en de “regenoptie”

waterbaanGraag nog even uw aandacht voor de “spelregels” als de buitenbanen door slechte  weersomstandigheden onverhoopt niet bespeelbaar zijn:

*  TCH-leden mogen gratis gebruik maken van de binnen tennisbanen, (m.u.v. baan 5), indien de buitenbanen onbespeelbaar zijn. Dit is ter beoordeling aan de Groundsman en/of medewerkers van RCH. Dit geldt ook voor de competitie.
*  Bovenstaande banen kunnen niet gereserveerd worden. Dus: TCH-leden komen naar ons  tennispark, blijkt dat de buitenbanen niet bespeelbaar zijn, dan kunnen ze naar binnen.
*  Uiteraard kunnen TCH-leden net als andere gasten een binnenbaan reserveren, ze betalen dan echter de geldende baanhuur.

Het volledige baanreglement kunt u ook nog eens nalezen op de pagina CLUB-reglementen!