Auteursarchief: HansH

Activiteitenkalender 2019

31 maart    Opening seizoen
31 maart    Uitgifte KNLTB-pasjes
31 maart    TOSSEN én tennis met een kennis (10.00 uur – 13.00 uur)

06 april      Start Voorjaarscompetitie
08 april      Start TOSS op maandag  (10.00 uur – 12.00 uur)
10 april      Start TOSS op woensdag (19.30 uur – 21.00 uur)

Senioren 50+ Toernooi
27 juli        Start Open Houtense Kampioenschappen
04 aug       Finales Open Houtense Kampioenschappen

1 sept       Start Najaarscompetitie

15 sept        Clubkampioenschappen enkel
22 sept        Clubkampioenschappen dubbel

31 okt.      Sluiting buitenbanen

23 nov       RAMM of DUODutch Event

Buitenbanen en de “regenoptie”

waterbaanGraag nog even uw aandacht voor de “spelregels” als de buitenbanen door slechte  weersomstandigheden onverhoopt niet bespeelbaar zijn:

*  TCH-leden mogen gratis gebruik maken van de binnen tennisbanen, (m.u.v. baan 5), indien de buitenbanen onbespeelbaar zijn. Of de buitenbanen onbespeelbaar zijn. wordt beoordeeld door de  groundsman en/of medewerkers van RCH. Dit geldt ook tijdens de competitie.
*  Bovenstaande banen kunnen niet gereserveerd worden. Dus: TCH-leden komen naar ons  tennispark, blijkt dat de buitenbanen niet bespeelbaar zijn, dan kunnen ze naar binnen.
*  Uiteraard kunnen TCH-leden net als andere gasten een binnenbaan reserveren, ze betalen dan echter de geldende baanhuur.

Het volledige baanreglement kunt u ook nog eens nalezen op de pagina CLUB / Reglement!

TOSS

tossenAan de TOSS kan je meedoen en wel op :

• Maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur
    • Woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur  (alleen voor leden met een senior-lidmaatschap)
  • Zondagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur

Heb je zin om een balletje te slaan met andere clubleden, ongeacht het niveau, je bent altijd welkom!