Buitenbanen en de “regenoptie”

waterbaanGraag nog even uw aandacht voor de “spelregels” als de buitenbanen door slechte  weersomstandigheden onverhoopt niet bespeelbaar zijn:

*  TCH-leden mogen gratis gebruik maken van de binnen tennisbanen, (m.u.v. baan 5), indien de buitenbanen onbespeelbaar zijn. Dit is ter beoordeling aan de Groundsman en/of medewerkers van RCH. Dit geldt ook voor de competitie.
*  Bovenstaande banen kunnen niet gereserveerd worden. Dus: TCH-leden komen naar ons  tennispark, blijkt dat de buitenbanen niet bespeelbaar zijn, dan kunnen ze naar binnen.
*  Uiteraard kunnen TCH-leden net als andere gasten een binnenbaan reserveren, ze betalen dan echter de geldende baanhuur.

Het volledige baanreglement kunt u ook nog eens nalezen op de pagina CLUB-reglementen!