Tennis en Corona

nogmaals aandacht voor de Corona-maatregelen

De zomervakantie loopt op zijn einde en het is goed mogelijk dat leden naar een bestemming zijn geweest die door de overheid is geclassificeerd als oranje. Wij willen de leden die naar een dergelijk gebied zijn geweest of die met het vliegtuig hebben gereisd met klem verzoeken de twee weken van zelfquarantaine in acht te nemen.

Daarnaast willen we alle leden oproepen de maatregelen te respecteren.
Houd afstand!
Is het terras vol, wijk dan uit naar het terras voor baan 1. Geef elkaar de ruimte en mocht iemand het even vergeten, spreek elkaar er op aan. Primair om te voorkomen dat je iemand onnodig met Covid 19 besmet en ook om te zorgen dat Sportclub Houten open kan blijven.

Het is allemaal wat lastig en onhandig.
Laten we elkaar daarom helpen om ervoor te zorgen dat we allemaal in goede gezondheid kunnen (blijven) tennissen.

Groet,
Hans van Rheenen