Houten Zwaan Rolstoeltennis Toernooi 2023!

13 februari 2023


Welkom bij het leukste toernooi voor rollers in Houten en omgeving!

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni zal op de 6 gravelbanen van Tennisclub Houten een toernooi voor rollers worden georganiseerd.

Op zaterdag spelen we de enkels en op zondag de dubbels. Er wordt gespeeld op speelsterkte in poules van 4 waarbij de wedstrijden 45 minuten duren. De inschrijving staat open voor HE, DE, HD, DD en GD. Om tot een goede indeling te komen kan het zijn dat de categorieën (genderneutraal) worden samengevoegd.

Is het slecht weer en zijn de banen niet bespeelbaar? Dan wijken we uit naar de 4 tapijtbanen van Sportclub Houten.

Zien we jou op 10 en/of 11 juni? De inschrijving is geopend via Toernooi.nl.

Speciaal voor deelnemers aan dit toernooi hebben we kortingsafspraken gemaakt met Hotel van der Valk Houten. Er is een korting van toepassing als je rechtstreeks boekt (via email of telefonisch) o.v.v. reserveringsnummer HOU-GF80268 op basis van beschikbaarheid.

De korting is 7,5% op het dagtarief voor een overnachting op 10 juni, ongeacht welk kamertype. Geef bij het boeken wel aan of je ook gebruik wenst te maken van het ontbijt en met hoeveel personen je komt. Als je 's avonds ook in het hotel wilt dineren dan kan je dit ook zelf reserveren.

Wel een tip; boek niet op het laatste moment want er zijn enkele evenementen in de regio en dan is dit hotel doorgaans snel bezet.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 636 8488

Sportclub Houten

Pelmolen 7
3994 XX Houten

KVK-nummer

30223764