Wij doen mee met Rabo ClubSupport!

01 juni 2022

Tennisclub Houten heeft zich aangemeld bij het initiatief van Rabobank Rijn en Heuvelrug; Rabo ClubSupport!

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank samen met NOC*NSF, LKCA, verschillende bonden en clubs met kennis, netwerk en geld. Goed voor onze vereniging & geweldig voor de samenleving.

Van 5 september t/m 27 september kunnen leden van de Rabobank (lees: rekeninghouders) hun stem uitbrengen op een vereniging van hun keuze.  Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App. Jij stemt toch ook!

Ons initiatief: onze rolstoeltennissers voorzien van de juiste les- en oefenmaterialen, denk daarbij bv. aan een bijdrage in de aanschaf van sportrolstoelen die voor algemeen gebruik dienen, dit draagt mede bij om geïnteresseerden kennis te laten maken met het rolstoeltennis.

Vragen?

Sportclub Houten