Tennistrainer

Tennistrainer

Hallo tennissers! Mijn naam is Kristian Salisbury en ik ben de hoofdtrainer bij ‘TC Houten’ op de maandag en woensdag! Mijn niet veel voorkomende achternaam is afkomstig van mijn Amerikaanse ‘roots’ maar woon nu inmiddels 25 jaar in Nederland. Na lang in Utrecht te hebben gewoond heb ik samen met mijn vriendin Tessa een leuk jaren '50 huis gekocht in Culemborg en ben daar nu lekker aan het klussen.

Na jaren competitief tennis te hebben gespeeld heb ik vier jaar geleden de stap genomen om ook tennisleraar te worden. Na mijn A-diploma te hebben behaald heb ik in de regio Utrecht bij veel verschillende tennisclubs lesgegeven. Niet alleen het helpen van leerlingen motiveert mij, maar ik leer er ook ontzettend veel van. Met een glimlach je werk doen is waar je het voor doet!

Naast tennis heb ik een andere grote passie en dat is muziek. Ik ben aan het conservatorium afgestudeerd als singer/songwriter en de afgelopen jaren met verschillende producties door Nederland en Europa afgereisd. Ik zing, speel gitaar, componeer en arrangeer liedjes. Heb je naast het verbeteren van je backhand ook muzikale vragen? Daar kan ik je wellicht ook bij helpen!

Tot op de tennisbaan! 

Meer informatie over het volgen van tennisles vind je hier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 30 636 8488

Sportclub Houten

Pelmolen 7
3994 XX Houten

KVK-nummer

30223764