TOSS-2021

Het tennisseizoen start pas 1 april 2021, maar gelukkig maken jullie al lang gebruik van de banen!

Helaas mogen wij onze vertrouwde TOSS nog niet organiseren vanwege de Covid-19 maatregelen en “wisselende” contactmomenten. Het laatste wat wij willen is Covid-19 een kans geven en nog langer moeten wachten op alle leuke dingen.

Toch willen we de leden in staat stellen met anderen te tennissen dan de vaste speelmaatjes. Wij regelen daarom in april op zondag van 12.00 tot 14.00 uur “DubbelTennis op afspraak”! Je speelt dan in een door ons gemaakte samenstelling, elke week weer anders. Hoe lang hangt af van het aantal deelnemers en jouw maximum tijd.

Het werk als volgt:

–             Voor zaterdagochtend 10.00 uur geef je via de app aan dat je mee wilt doen en hoe lang je maximaal wilt spelen.

–             Rond 17.00 uur krijg je dan een bericht met de speeltijd voor de volgende dag

Zodra wij weer onze vertrouwde TOSS mogen organiseren, gebruiken wij dezelfde App om deze te organiseren.

Doe mee en stuur een e-mail naar voorzitter@tennisclubhouten.nl en je wordt direct opgenomen in de App “TOSS-2021”.

Met sportieve groet,

Names het bestuur